VAK-hankkeen loppuseminaari

Tervetuloa hankkeen päätösseminaariin!

Viestintäalojen tutkinnon kehittämishanke eli VAK on loppusuoralla ja on päätösseminaarin aika. Seminaarin tavoitteena on tiedottaa hankkeen tuloksista ja perustaa viestintäalan 2.asteen opetusta kehittävä verkosto. Viestintäalalla tarkoitetaan tässä yhteydessä nykyisiä audiovisuaalisen viestinnän, kuvallisen ilmaisun ja painoviestinnän koulutusaloja.

Verkostoon kutsutaan toimijoita Suomen 2.asteen viestintäalan opetusta antavista oppilaitoksista. Tämä epävirallinen verkosto muodostuu alan opettajista ja koulutuksen suunnittelijoista eri puolilta Suomea ja sen tavoitteena on kokoontua vuosittain. Tarkoituksena on jakaa hyviä käytänteitä ja kokemuksia alan opetuksesta sekä toimia tiedotuskanavana opetuksen kehitys- ja uudistustyössä.

VAK-hankkeen päätösseminaari järjestetään 1.2.2013 Helsingissä. Jotta mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan, hankkeessa on varattu rahoitusta matka- ja majoituskustannuksiin. Tervetuloa mukaan loppuseminaariin ja luomaan viestintäalan opettajien verkostoa!

Aika: 1.2.2013
Tarkempi ohjelma julkaistaan näillä sivuilla tammikuussa. Tilaisuus on osallistujille maksuton. Tilaisuus edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Päivätilaisuus
Paikka: Stadin ammattiopiston  AV-viestinnän osastolla, Muotoilijankatu 3, Helsinki

Ajankohta: klo 9.30-16.00
Ohjelma: Hankkeen esittely, viestintäalan verkoston luominen. Ohjelmaan sisältyy lounas ja kahvi.

Iltatilaisuus
Paikka: Yksityistilaisuus Ravintola Storyvillessä, os. Museokatu 8, Helsinki

Ajankohta: Klo 17-20
Ohjelma: Buffet-illallinen, musiikkia, vapaamuotoista seurustelua


Ilmoittautuminen seminaariin on päättynyt –

Lisätiedot:
info.vak@edu.hel.fi

———————————————————–

Osallistujat
Seminaari on suunnattu viestintäalan opettajille ja koulutuksen suunnittelijoille. Oppilaitoksesta voi osallistua yksi tai useampi henkilö. Kuitenkin järjestäjä voi tarvittaessa ohittaa ilmoittautumisjärjestyksen, jotta seminaariin saadaan mukaan osallistujia mahdollisimman tasapuolisesti eri viestintäalan oppilaitoksista ympäri Suomen. Seminaariin mahtuu mukaan 150 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Matkakulut

Matkakulut korvataan vain pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo, Vantaa) ulkopuolelta tuleville osallistujille. Yksittäiseltä henkilöltä korvataan kohtuulliset matka- ja yöpymiskulut  (ei taksikulut) enintään 150 eur/hlö. Korvaus maksetaan jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisesti matkalaskua vastaan. Matkalaskuun tulee liittää kuitit/tositteet. Matkalaskun on oltava viimeistään 12.2.2013 Stadin ammattiopiston taloudenhoitaja Inga Putalla. Sen jälkeen tulleita matkalaskuja ei pystytä käsittelemään.

Jos tulet omalla autolla, matkalaskussa tulee olla kilometrimäärä sekä matkan alku- ja loppupisteet. Kilometrikorvaus on 45snt/km.

Taloudenhoitaja Inge Putta
Stadin Ammattiopisto
PL 3933
00099 Helsingin kaupunki
 

Majoitus
Osallistujat varaavat majoituksensa itse, mikäli siihen on tarvetta. Majoituskulut voi sisällyttää matkakulujen kokonaissummaan (kts.matkakulut).

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: